Numera ogravid singelmamma

Vad skönt ändå att han lärt sig skrika i falsett samtidigt som han börjat sova dåligt och till fullo utvecklat sin envishet. Om dagen är det skrik i olika tonarter, om natten vaknar han av skrik, snor runt runt runt, eller – skriker och sover samtidigt. Igår somnade han 22 efter två timmars nattningsförsök. Om jag var pigg och kände ”Åh hela kvällen för mig själv” efter det? Nej, inte speciellt.

”Hur går det med att sluta natt-amma” tänker du? Jo efter att ha haft en vecka som var helt ok men vecka två med att vara vaken flera timmar varje natt samt ha en unge som matvägrar dagtid så är det på paus. Vi får återuppta experimentet om några veckor igen. Om han äter på dagen nu? Japp. Broccoli, grape och mandarin, samt äppelgröt från Semper. Har gjort egen gröt som smakar EXAKT LIKADANT som han ratar. Kanske har kommit på en lösning – hade ner den i en återanvändbar klämmis och då var det lite mer intressant. Jag lurade honom alltså. Vad gör man.

Höll för övrigt i mandarinklyftor som han fick suga på, funkade jättebra tills att han slukade en hel. ? Inte gick det att få upp den lilla munnen heller. Tur att jag väldigt nyligen gick en HLR-kurs så att jag åtminstone kunde titta på honom och samtidigt (i huvudet) repetera hur man skulle göra om ens barn satt i halsen. Han satte som tur var inte i halsen, såg mest lite snopen ut. Rysare!

Idag ska vi träffa moster T och fixa bryn, kanske åker vi till vännen K och hänger lite innan. Någon gång denna helg ska jag träna. Hemma. Ska bli så skönt!

Nu – frukost. Ska testa bananplättar – det MÅSTE han ju bara gilla.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats