Numera ogravid singelmamma

Det man inte ser på bilden:

– Irritationen över ett oengagerat svar från min bank (Danske bank) som gjorde att jag direkt   skaffade lånelöfte hos någon annan  och funderar på om jag redan nu ska flytta mitt befintliga bolån.

– Fläckiga busade ben. Tycker ändå belysningen i badrummet är bra och att man ser allt, men tydligen inte, sa den stora utomhuslampan. Ändå glad att brun utan sol utvecklats så pass att till och med en slarvig en som jag kan få ett hyfsat resultat (och att benen inte blir orange)

– Mitt dåliga samvete för att jag inte har försökt få bort skorven på min sons huvud, tänkte att det skulle försvinna av sig själv. Det har inte gjort det och bvc påpekade att jag skulle testa att få bort det. Kände mig värdelös. Han har alltså inte haft något besvär av det, men jag vill ju göra allt rätt.

– Irritationen över att jag fortfarande tänker att jag måste göra allt rätt och vara så himla duktig. Eller, det kommer och går. Jag kanske ska börja med att acceptera att jag aldrig kommer att bli kvitt prestationsspöket helt och hållet. Att man hela tiden ska vara snäll mot sig själv och tänka att man duger blir ju, ironiskt nog, också en slags prestation.

– Stressen över min bostadssituation och hur ledsen jag ibland är över pappans beteende. Jag är också arg på samhället, för att det är okej att göra som han gör. På att det kommer vara jag som ska behöva ta fighten om underhållet. Också lite arg på andra kvinnor som tror att de kan förbättra deras barns relation med pappan genom att inte kräva pappan på underhåll, för det gör det svårare för oss andra som faktiskt vill göra det.

– Att jag å ena sidan vill vara hemma längre, för jag vill inte sätta junior på förskola när han är 1, men att jag å andra sidan faktiskt inte vill det, för jag längtar verkligen efter att börja jobba. Vet heller inte hur jag ekonomiskt skulle fixa ett halvår till.

Bilden togs i förrgår, idag har jag suttit inne med vidöppna fönster och njutit av att det kommer in luft. Njöt inte fem imorse när jag nästan dog av hjärtattack i sömnen pga åskan som fick fönstrena att skallra. Naturen är en sån drama queen you guys!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats