Numera ogravid singelmamma

Hej, sur-singeln här.

Kul att du kom tillbaka trots att du läste att jag bråkar med mina grannar. (Hon heter numera Galne Grannen och i mitt huvud ser det ut som loggan till Galne Gunnar när jag skriver det.) (Varför jag nu minns Galne Gunnar…)

Jag har faktiskt gjort annat, kul, på sistone. Också. Jag hängde till exempel med K&T fre-lör, vi åt världens flottigaste hamburgare från Svenska Hamburgerköket, jag drack en väldigt god folköl (Södra Pale ale) som jag precis har upptäckt, pratade massa och hängde ute. (Folköl förresten – är det att det har kommit god öl som den ovan som gör att det är gott, eller var det äckligt med folköl förr i tiden för att den alltid dracks varm efter att ha smugglats i ryggsäckar och sen gömts?) Jag ser för övrigt nu att förkortningen T&K kanske skulle vara att föredra. Vi håller oss till det i fortsättningen.

Jag har hängt med moster M, vi åt shakshouka* på gräsmattan en kväll och när vi gick hem höll vi på att frysa rumpan av oss, för skuggan blir lätt väldigt kall.

Jag har även rensat en massa kläder samt härjat på vinden och igår åkte junior och jag in till stan för att träffa en helt ny bekantskap från en grupp jag är med i på Facebook.

Idag ska vi träffa moster T för en afternoon tea (men givetvis ett glas champagne istället för te?). Hon kommer nog berätta om sin weekend i Krakow och besöket på Auschwitz. Hade du velat besöka Auschwitz? Jag får ont i magen bara av att tänka på det, jag vet inte om jag hade klarat det.

Jag är en ganska tuff kaka, men också väldigt känslig. Blir rörd till tårar av Pride, måste kolla bort om jag ser våld även om det är på låtsas. Kan bli deprimerad i flera dagar om jag ser en film som är ledsam eller obehaglig. Koncentrationsläger var inte på låtsas. Utöver det är det också döden. Hatar döden och att prata om den. Ja. Kul samtalsämne för en afternoon tea alltså ???

Har inte bara fightats med grannar alltså och i helgen ska vi nog inte göra någonting alls. ?

Enda bilden som gick att hitta ?

* Tunisisk rätt, typ krossade tomater, harissa, pocherade ägg. Och koriander. MASSA koriander. Eller persilja, om man nu av någon outgrundlig anledning skulle avsky koriander. Google it! Finns massa varianter och är lika enkelt som en omelett.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats