Ingen sill bara chill
Vi tog oss hem till mamman (min alltså) för att fira påsk. Med undantaget för att vi inte riktigt har firat så mycket utan mest bara varit. Jag har sovit massor, inga hela nätter – men varje timme räknas – och blivit ompysslad samt uppassad. I vanliga fall äter vi sill, ägg och all den där andra påskmaten men i år blev det inte riktigt samma meny. (Fast memma blev det – älskar memma!) Det viktigaste är väl ändå att man får lite tid för att ta det lugnt när det är högtider som den här.
Påskgodis blev det i form av chokladpraliner i chokladägg. (Mamma vägrar lösgodis pga bakterier och någon idé om att man inte vet vad som finns i, hon litar inte på innehållsförteckningarna för just lösgodis ? Själv äter jag just nu inte lösgodis efter att väninnan E berättat en historia om en kvinna som… äh jag ska bespara dig den.) Och marsipankycklingar ?
En mysig påsk, men nästa år vill jag ha allt det där andra tror jag. Mest för att det är kul att laga mat och gott att äta den. Eftersom jag inte hittar bilden med de fantastiska ägg-gubbar jag gjorde en påsk för länge sedan, så bjuder jag på en bild en kompis tog häromdagen.